Henkilöstö

Satu Tamminen

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 1980 ja perustin Sabrinan 1986. Vuonna 2003 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia mm. diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Jalkojenhoitoa teen erityisesti koti- ja laitoskäynteinä. Hemmotteluhoidoista olen erikoistunut Phytomér Signatuurihoitoihin kasvoille ja vartalolle, Hot Stones- kuumakivihierontaan, intialaiseen päänhierontaan. Kasvohoidoista teen kaikkia Phytomér-, Hydra Facial – ja radiofrekvenssihoitoja sekä Guinot- erikoishoitoja. Uusimpina hoitoina olen erikoistunut Hydrogen- vety-vesipyörrepuhdistuksiin sekä LPG- kasvo- ja vartalohoitoihin. Tervetuloa hoitoihini!

Pinja Ovaska

Pnja on valmistunut kosmetologiksi 2021. Hän toimii Sabrinassa sopimusyrittäjänä. Pinjan hoitoihin kuuluvat kasvo-, käsi- ja jalkojenhoidot, kuumakivihieronta, ihokarvojen poisto vahalla ja sokerilla, Lash Lift ja Brow Lift käsittelyt sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Tulossa ovat myös ripsienpidennykset sekä kestolakkaukset ja kasvojen erikoishoidot. Tervetuloa Pinjan hoitoihin!

Salla Mäki

Salla on valmistunut kosmetiikkaneuvojaksi 2022 Loimaalta Novidasta.Salla toimii sopimusyrittäjänä. Hänen hoitojaan ovat peruskasvohoidot ja ihonpuhdistukset sekä ultraääni ja timanttihionta kasvoille, jalkojen ja käsienhoito. Lisäksi kestovärit ripsiin ja kulmiin ja ihokarvojen poistot sokeroimalla kuuluvat Sallan osaamiseen. Tervetuloa Sallan hoitoihin!