Henkilöstö

Satu Tamminen

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 1980 ja perustin Sabrinan 1986. Vuonna 2003 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia mm. diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Jalkojenhoitoa teen erityisesti koti- ja laitoskäynteinä. Hemmotteluhoidoista olen erikoistunut Phytomér Signatuurihoitoihin kasvoille ja vartalolle, Hot Stones- kuumakivihierontaan, intialaiseen päänhierontaan. Kasvohoidoista teen kaikkia Phytomér-, Hydra Facial – ja radiofrekvenssihoitoja sekä Guinot- erikoishoitoja. Uusimpina hoitoina olen erikoistunut Hydrogen- vety-vesipyörrepuhdistuksiin sekä LPG- kasvo- ja vartalohoitoihin. Tervetuloa hoitoihini!

Pinja Ovaska

Pinja on valmistunut kosmetologiksi 2021 ja ripsiteknikoksi 2023. Hän toimii Sabrinassa sopimusyrittäjänä. Pinjan hoitoihin kuuluvat kasvo-, käsi- ja jalkojenhoidot, kuumakivihieronta, sokeroinnit, Lash Lift ja Brow Lift käsittelyt , kestovärjäykset, ripsienpidennykset sekä kestolakkaukset . Tervetuloa Pinjan hoitoihin!

Salla Mäki

Salla on valmistunut kosmetiikkaneuvojaksi 2022 Loimaalta Novidasta. Salla toimii sopimusyrittäjänä. Hänen hoitojaan ovat peruskasvohoidot ja ihonpuhdistukset mm. ultraäänellä ja timanttihionta kasvoille, jalkojen ja käsienhoito sekä kestolakkaukset. Lisäksi kestovärjäykset ja sokerointi kuuluvat Sallan osaamiseen. Tervetuloa Sallan hoitoihin!