Hieronnat ja vartalohoidot/kehonhuolto

Intialainen päänhieronta

30 min kestävä sekä kehon- että mielen- rentoutuskäsittely, joka aloitetaan hartioista, käsitellään olkavarret, niska, korvat ja lopuksi päänalue. Voidaan tehdä joko öljyllä tai ilman.

AUVO- kosketushoito stressinpoisto

Auvo-hoito tehdään vaatteen päältä, asiakkaan ollessa selinmakuulla hoitopöydällä tai lepotuolissa. Voin tehdä Auvo-hoidon myös sängyssä, jolloin hoidettava voi nukahtaa siihen. Hoito kohdistuu decollteelle päähän, kasvoihin,olkavarsiin, hartiaseutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoidon otteet on kehitetty niin, että ne sopivat ja ovat turvallisia kaikille. Hoitoon kuuluu monenlaisia pyörittäviä, siveleviä, pöyhiviä ja hierovia otteita, jotka kaikki ovat lempeitä ja miellyttäviä. Hoidon olennainen osa on siihen tarkkaan valittu musiikki, joka tekee menetelmästä ainutlaatuisen. 25 minuutin mittainen hoito on lempeä ja tehokas. Palautteen pohjalta Auvo on muun muassa helpottanut stressiä, tehostanut palautumista, nopeuttanut unen saantia ja parantanut unen laatua. Sopii myös lapsille.

Hot Stones- kuumakivihieronta

Koko kehon lämmittävä, rentouttava käsittely, jossa lämpimät kädet, hoitoöljy ja kuumat vuolu- ja laavakivet luovat myös virkistyneen olotilan. Kylmän ajan ihana vartalohoito Sinulle, joka kaipaat lämmintä.

Guinot Mirific- koko vartalon hemmotteluhoito

Guinot’n uusin lanseeraus, MIRIFIC-vartalohoito!
Saatavilla kaksi hoitovaihtoehtoa, rentouttava hierontahoito ja ylellinen kuorintahoito. Hoitotuotteet sisältävät 4 tehokasta hoitoäljyä, anti-ageing ominaisuuksilla. Iho on elinvoimainen ja pehmeä!

Lymfa bootsit/ -shortsit

Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Selluliitti koostuu pienistä rasvataskuista, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnan alla. Ne tekevät ihosta epätasaisen ja kuhmuraisen. Selluliitti näkyy erityisesti reisien
ja pakaroiden alueella.

Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Paineluterapiahoitoja saa tavallisimmin kylpylöistä ja kauneushoitoloista. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilma-taskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan.

Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti
voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.