Hieronnat ja vartalohoidot/kehonhuolto

Intialainen päänhieronta

30 min kestävä sekä kehon- että mielen- rentoutuskäsittely, joka aloitetaan hartioista, käsitellään olkavarret, niska, korvat ja lopuksi päänalue. Voidaan tehdä joko öljyllä tai ilman.

BRAIN RELIEF-syvärentoutus kuormittuneelle keholle ja mielelle

Brain Relief® on Suomessa kehitetty syvärentouttava kosketushoito. Musiikkiin integroitu hoito on vaikuttava, lempeä ja tehokas. Se auttaa pitkittyneen stressin katkaisussa ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä.

Brain Relief -hoito sopii ihan kaikille. Lempeä hoito sopii yhtä lailla pienelle lapselle kuin hauraalle vanhukselle. Vaikka hoito on lähtökohtaisesti aina täsmälleen samanlainen, alkuhaastattelun avulla varmistetaan ettei hoidolle ole mitään esteitä, ja että hoito voidaan tehdä asiakkaan mahdolliset vammat, sairaudet, vaivat ja erityistarpeet huomioiden turvallisesti ja miellyttävästi.

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hoito sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille aikuisille ja nuorille.

Hoidon aikana ei tarvitse tehdä mitään.

Saa vain olla.

Hoidettava on hoitopöydällä selällään koko hoidon ajan, jotta rentoutumisefekti maksimoituu. Hoidossa ollaan normaaleissa sisävaatteissa, käsivarret mielellään paljaana ja sukkien on hyvä olla ohuet. Isot korvarenkaat, kaulaketjut ja rannerenkaat pyydetään ottamaan pois hoidon ajaksi.

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluu monenlaisia pyörittäviä, hankaavia, silittäviä, pöyhiviä, sukivia, rapsuttavia ja siveleviä otteita, jotka kaikki ovat lempeitä, miellyttäviä ja monet erityisen hitaita.

Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki, joka tukee hoidon vaikutusta ja johon hoidon otteet synkronoituvat. Varsinaisen hoidon aikana ei keskustella.

Varsinainen hoito kestää reilut 50 minuuttia ja käyntiin on hyvä varata vähintään tunti, jotta hoidon jälkeen voi rauhassa tasata olotilaa ja nousta hitaasti. Varsinkin ensimmäisellä hoitokerralla varataan aikaa myös alkuhaastattelulle, jolla varmistetaan, ettei hoidolle ole mitään esteitä.

Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä.

Brain Relief -hoito ei itsessään tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen. Emme siis lupaa mitään vaivojen tai sairauksien paranemista tai lievittymistä. Hoito helpottaa kroonista stressitilaa ja tukee kehon omaa paranemiskykyä, ja tämän seurauksena erilaiset vaivat ja oireet voivat helpottua.

Pitkittyneen kuormituksen ja stressin vaikutukset keholle ja mielelle ovat yksilöllisiä, lukuisia ja moninaisia. Yhtälailla rentoutumisen vaikutukset kehossa ja mielessä ovat aina yksilöllisiä. Samallakin henkilöllä hoidon vaikutus voi vaihdella riippuen esimerkiksi sen hetkisestä elämäntilanteesta.

AUVO- kosketushoito stressinpoisto

Auvo-hoito tehdään vaatteen päältä, asiakkaan ollessa selinmakuulla hoitopöydällä tai lepotuolissa. Voin tehdä Auvo-hoidon myös sängyssä, jolloin hoidettava voi nukahtaa siihen. Hoito kohdistuu decollteelle päähän, kasvoihin,olkavarsiin, hartiaseutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoidon otteet on kehitetty niin, että ne sopivat ja ovat turvallisia kaikille. Hoitoon kuuluu monenlaisia pyörittäviä, siveleviä, pöyhiviä ja hierovia otteita, jotka kaikki ovat lempeitä ja miellyttäviä. Hoidon olennainen osa on siihen tarkkaan valittu musiikki, joka tekee menetelmästä ainutlaatuisen. 25 minuutin mittainen hoito on lempeä ja tehokas. Palautteen pohjalta Auvo on muun muassa helpottanut stressiä, tehostanut palautumista, nopeuttanut unen saantia ja parantanut unen laatua. Sopii myös lapsille.

Hot Stones- kuumakivihieronta

Koko kehon lämmittävä, rentouttava käsittely, jossa lämpimät kädet, hoitoöljy ja kuumat vuolu- ja laavakivet luovat myös virkistyneen olotilan. Kylmän ajan ihana vartalohoito Sinulle, joka kaipaat lämmintä.

Guinot Mirific- koko vartalon hemmotteluhoito

Guinot’n uusin lanseeraus, MIRIFIC-vartalohoito!
Saatavilla kaksi hoitovaihtoehtoa, rentouttava hierontahoito ja ylellinen kuorintahoito. Hoitotuotteet sisältävät 4 tehokasta hoitoäljyä, anti-ageing ominaisuuksilla. Iho on elinvoimainen ja pehmeä!

Lymfa bootsit/ -shortsit

Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Selluliitti koostuu pienistä rasvataskuista, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnan alla. Ne tekevät ihosta epätasaisen ja kuhmuraisen. Selluliitti näkyy erityisesti reisien
ja pakaroiden alueella.

Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Paineluterapiahoitoja saa tavallisimmin kylpylöistä ja kauneushoitoloista. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilma-taskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan.

Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti
voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.